Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej
Królak, Alicja
Rok wydania: 2003.
Mięso technologia. technologia., Podręcznik
dostępne:
2 z 2
Autor
Królak, Alicja
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej
ISBN
83-89211-20-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hortpress",
Rok wydania
2003.
Objętość
223 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
637.5(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia. technologia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na s. red. błędny ISBN.
020
%a 8389211203
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Królak, Alicja
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa :
%b podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej /
260
%a Warszawa :
%b "Hortpress",
%c 2003.
300
%a 223 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
500
%a Na s. red. błędny ISBN.
650
%a Mięso
%x technologia.%x technologia.
655
%a Podręcznik
920
%a 83-89211-20-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 40556
Sygnatura: 637.5
Sygnatura: 637.5
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 6629P
Sygnatura: 637.5
Sygnatura: 637.5
Status: Do czytelni